Toilet

Overzicht aanbod toiletten

Chemisch Toilet


Chemische toiletten worden voornamelijk gebruikt op bouwwerven. Daarnaast kunnen ze ook perfect dienst doen op evenementen en privéfeesten. De troef van een chemisch toilet is dat er geen enkele aansluiting voorzien dient te worden.

Toiletunit T1


De toiletunit T1 is het perfecte alternatief voor chemische toiletten op bouwwerven. De toiletunit is uitgerust met een spoeltoilet. Voor deze units is aanvoer van water en elektricteit vereist. Daarnaast moet er een afvoer worden voorzien.

Toiletwagen


Onze toiletwagens worden vooral ingezet op privéfeesten. We beschikken over een basismodel en enkele luxetoiletwagens. Wanneer het op uw feest net een tikkeltje meer mag zijn, bent u bij ons aan het juiste adres!

Plaszuil


Plaszuilven worden voornamelijk gebruikt op evenementen. Maar kunnen eveneens op bouwwerven worden ingezet. Deze zijn prefect te combineren met chemische toiletten, want ook hiervoor dient u geen aansluitingen te voorzien.

Toiletcontainer


Toiletcontainers worden ingezet op evementen en bouwwerven. We hebben verschillende uitvoeringen van deze toiletcontainers ter beschikking. Voor de toiletcontainers is aanvoer van water en elektriciteit vereist. Daarnaast moet een afvoer worden voorzien.